Over ons

Wij hebben al meer dan 20 ervaring met bedrijfsovernames en waardebepalingen. We weten met welke problemen en dilemma’s verkopers van bedrijven zitten. Op basis van onze ervaring kunnen wij vanaf het moment dat u voor het eerst nadenkt over de verkoop van het bedrijf zorgen voor passend en onafhankelijk advies. Ook bij de aankoop van een bedrijf weten wij waar de kansen liggen en hoe deze het best benut kunnen worden.

Wij streven met aan-verkopenbedrijf naar het bereiken van jouw doelen. Klanttevredenheid staat centraal. Dit willen we bereiken door het geven van persoonlijk advies door middel van onze goede en snelle klantenservice.

In het proces van de aan- of verkoop van een bedrijf kan het hebben van een geschikte advocaat enorm veel voordeel opleveren. Daarnaast is deze onmisbaar wanneer er binnen een bedrijf onverhoopt conflicten ontstaan. Wij hebben dan ook intensief contact met een groot netwerk gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten. We kunnen u koppelen aan een advocaat bij u in de buurt, zodat bij bedrijfsovernames of conflicten alles juridisch op de juiste manier verloopt.

Ons Team

bedrijf verkopen

Albert Munneke

M&A Specialist

bedrijf verkopen

Anton Munneke

Partner

bedrijf verkopen

Willemijn Trommelen

M&A Specialist