Referenties

Al vele jaren is Anton Munneke de adviseur die samen met mij meerdere supermarkten heeft aangekocht en er mede voor gezorgd heeft dat die ook renderend zijn geworden. Door zijn enorme kennis is hij voor mij een inspiratiebron en partner geworden.

– Luc Bostijn, Eurospar Halen
Eurospar

“In 2018 besloten mijn collega en ik het bedrijf waar we werkten van de ondernemer over te nemen. Op basis van referenties hebben we onze case voorgelegd aan Anton Munneke van aan-verkopen bedrijf.nl. Doordat hij jarenlang ondernemers financieel en inhoudelijk heeft begeleid, weet hij als geen ander hoe het is om een bedrijf te exploiteren en waar je op moet letten bij een overname. We hebben dan ook veel gehad aan zijn ervaring en kennis. Ook in de onderhandelingen weet hij hoe het spel juist gespeeld moet worden en is de koopsom op een goede manier tot stand gekomen. Op de juiste momenten werd een jurist of notaris bij de zaak betrokken. De sterke kanten waren zijn ervaring, inschattingsvermogen, betrouwbaarheid en de menselijke kant bij de aankoop.”

– Marcel Mars, Liftintermediair BV
LiftIntermediair

“Mijn compagnon en ik waren al langere tijd bezig om onze zaak te verkopen aan twee directieleden. Een aantal adviseurs had ons geholpen, echter zonder resultaat. Via een referentie zijn we terecht gekomen bij Anton Munneke van aan-verkopenbedrijf.nl. Dankzij zijn doortastend en vasthoudend optreden en advisering hebben we ons bedrijf op een goede manier kunnen verkopen aan de opvolgers. Zijn sterke kanten zijn om partijen bij elkaar te brengen en in gesprek te blijven ook als het moeizaam gaat. Naast zijn financiële kennis begrijpt hij ook de gevoelens die spelen bij de ondernemer, maar houdt hij ook zo nodig de spiegel voor. Ook de communicatie met de jurist en fiscalist verliepen vlekkeloos.”

Jan Linker, Linker Lisse/Bedding Company BV
LinkerLisse